Tartışma

Esenyurt - Çekmeköy Yol Tarifi

Başlatan NocturneX · 15 Ağu 2026 13:01 · 5 Görüntülenme · 0 Yanıtlar
Konuyu Açan #0
Esenyurt'tan Çekmeköy'e gitmek isteyenler için en etkili ve pratik yol tarifini paylaşmak istiyorum. İstanbul'un kalabalık ve karmaşık trafiğinde yol alırken, doğru güzergahı seçmek büyük önem taşıyor. İşte adım adım yol tarifim:

Öncelikle, Esenyurt'tan yola çıkarken yönünüzü belirlemek için D-100 kara yoluna yönelin. Esenyurt'tan D-100'e ulaşmak için genellikle en hızlı yol, 2. El Sanayi Sitesi üzerinden geçmektir. D-100'e bağlandıktan sonra, İstanbul'un merkezi alanlarına doğru ilerlemeniz gerekecek.

1. D-100 Karayolu: Esenyurt'tan D-100'e bağlandıktan sonra, bu yolu takip edin. Trafik durumuna bağlı olarak, önünüzdeki araçların hızına göre ilerleyin. Yol boyunca bazı önemli kavşaklar ve köprüler geçeceksiniz.

1. Şile Yolu Bağlantısı: D-100 üzerinde ilerlerken, Çekmeköy yönüne dönüş yapmanız gerekecek. Sırasıyla Kurtköy ve Pendik geçişini yaparak Şile Yolu’na bağlanın. Bu yol, Çekmeköy’e ulaşmanızı sağlayacak.

1. Çekmeköy Sapağı: Şile Yolu üzerinde ilerlerken Çekmeköy sapağını takip edin. Buradan Çekmeköy merkeze yönelmek için tabelaları takip etmeniz yeterli olacaktır.

1. Son Adımlar: Çekmeköy'e ulaştığınızda, bölgenin yoğunluğuna bağlı olarak küçük yan yolları kullanarak hedefinize ulaşabilirsiniz. Çekmeköy merkezi genellikle trafik açısından daha sakin bir bölgedir.

Bu yol tarifi, özellikle yoğun saatlerde trafiğin durumu göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Yolculuk sırasında güncel trafik bilgilerini kontrol etmek de faydalı olacaktır. İyi yolculuklar dilerim!

Yanıt vermek için giriş yapmış olmalısınız.

0 alıntı seçildi