Konuyu Açan
Esenyurt'tan Maslak'a gitmek isteyenler için en uygun ve hızlı yol tarifini sunmak istiyorum. İstanbul trafiği göz önüne alındığında, yolculuğunuzun süresi değişiklik gösterebilir, bu nedenle saat ve gün seçimi önemli. İşte adım adım yol tarifi:
Bu yol tarifi, Esenyurt'tan Maslak'a en hızlı ve uygun rotayı sunmaktadır. Yolculuk süresi, trafik durumuna bağlı olarak genellikle 30-50 dakika arasında değişmektedir. Alternatif olarak, toplu taşıma araçlarını kullanmayı da düşünebilirsiniz, ancak bu durumda transfer süreleri uzayabilir. Yolculuğunuzda güvenli sürüşler dilerim.
- Başlangıç Noktası: Esenyurt'ta, D-100 karayolunu kullanarak yolculuğunuza başlayın. Esenyurt'un merkezi noktalarından birinden (örneğin, Esenyurt Meydanı) D-100'e çıkış yapabilirsiniz.
- D-100 Üzerinde İlerleme: D-100 karayolunda ilerleyerek, Beylikdüzü yönüne doğru devam edin. Bu yol üzerindeki trafik yoğunluğu genellikle sabah ve akşam saatlerinde artar, bu yüzden mümkünse bu saatlere dikkat edin.
- TEM Otoyolu Bağlantısı: Beylikdüzü'ne geldiğinizde TEM Otoyolu'na (O-2) geçiş yapın. Bu geçiş, Beylikdüzü gişelerinden sağlanmaktadır. TEM Otoyolu, daha hızlı bir ulaşım sağlar ve genellikle daha az trafikle karşılaşmanızı sağlar.
- Maslak'a Giriş: TEM Otoyolu'nda ilerledikten sonra, Levent ve Maslak çıkışlarına doğru devam edin. Maslak çıkışını aldıktan sonra, Maslak yönünde ilerleyin. Bu noktada dikkat etmeniz gereken, Maslak'a girmeden önceki trafiğin yoğunluğudur.
- Varış Noktası: Maslak'a vardığınızda, bölgedeki önemli noktaları belirleyerek (örneğin, Maslak 1453 veya Maslak Kanyon) gitmek istediğiniz yere ulaşabilirsiniz.
Bu yol tarifi, Esenyurt'tan Maslak'a en hızlı ve uygun rotayı sunmaktadır. Yolculuk süresi, trafik durumuna bağlı olarak genellikle 30-50 dakika arasında değişmektedir. Alternatif olarak, toplu taşıma araçlarını kullanmayı da düşünebilirsiniz, ancak bu durumda transfer süreleri uzayabilir. Yolculuğunuzda güvenli sürüşler dilerim.