Tartışma

Google Ad Manager RaxBoard Reklam Entegrasyonu

Başlatan ThreatSeeker · 27 Tem 2026 00:20 · 0 Görüntülenme · 0 Yanıtlar
Konuyu Açan #0
Google Ad Manager, dijital reklamcılık ekosisteminde önemli bir rol oynayan bir platformdur. RaxBoard, kullanıcıların web siteleri ve uygulamaları için reklam yönetimini kolaylaştıran bir altyapı sunar. Bu yazıda, RaxBoard ile Google Ad Manager entegrasyonunun adım adım nasıl gerçekleştirileceğini ele alacağız.

Öncelikle, Google Ad Manager hesabınızın aktif olduğundan emin olmalısınız. Bu platformda reklam alanlarınızı tanımlayarak başlamanız gerekmektedir. Reklam alanlarınızı oluşturduktan sonra, aşağıdaki adımları izleyerek RaxBoard ile entegrasyonu gerçekleştirebilirsiniz:

• Reklam Alanı Tanımlama: Google Ad Manager panelinden yeni bir reklam alanı oluşturun. Bu alanın boyutlarını ve diğer özelliklerini belirleyerek, reklamınızın nasıl görüneceğini ayarlayın.
  • Reklam Kodunu Alma: Oluşturduğunuz reklam alanı için gerekli kodu alın. Bu kod, RaxBoard üzerinde reklam alanınızı tanımlamanıza yardımcı olacak.
  • RaxBoard'a Giriş Yapma: RaxBoard kontrol paneline giriş yapın ve reklam alanlarınızı yönetmek için gerekli bölüme gidin.
  • Reklam Kodunu Yapıştırma: Aldığınız Google Ad Manager reklam kodunu, RaxBoard üzerindeki ilgili alana yapıştırın. Bu adım, RaxBoard’un Google Ad Manager ile iletişim kurmasını sağlayacaktır.
  • Reklam Testi: Entegrasyon tamamlandıktan sonra, reklam alanınızı test edin. Reklamların doğru bir şekilde gösterilip gösterilmediğini kontrol edin.

Bu entegrasyon, reklam gelirlerinizi artırmanıza yardımcı olabilir. RaxBoard’un sunduğu analiz araçları sayesinde, reklam performansınızı takip edebilir ve gerektiğinde stratejinizi güncelleyebilirsiniz. RaxBoard ile Google Ad Manager entegrasyonu, reklam yönetimini daha etkin bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar ve kullanıcı deneyimini iyileştirir.

Sonuç olarak, RaxBoard ve Google Ad Manager arasındaki bu entegrasyon, reklam yönetiminizi kolaylaştıracak ve dijital pazarlama stratejilerinizi güçlendirecektir.

Yanıt vermek için giriş yapmış olmalısınız.

0 alıntı seçildi