Tartışma

Yönetim İletişim Protokolleri Hakkında

Başlatan Aslı · 25 Oca 2026 02:55 · 214 Görüntülenme · 7 Yanıtlar
Konuyu Açan #0

Sayın Archive Forum Üyeleri,

Forum güvenliğini ve yönetim hiyerarşisini korumak adına, iletişim kanallarımızla ilgili aşağıdaki hususları dikkatinize sunarız.

Archive Forum Generalleri (Yöneticileri) olarak, forum altyapısı haricinde hiçbir platformda (Discord, Telegram, WhatsApp, Skype, E-posta vb.) üyelerle resmi veya gayriresmi iletişim kurmamaktayız.

⚠️ Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Sadece Forum İçi İletişim: Yönetim ekibiyle kuracağınız her türlü diyalog, yalnızca forum üzerindeki Özel Mesaj (PM/DM) sistemi aracılığıyla gerçekleştirilir.
  • Platform Dışı Taklitler: Forum dışında bizim adımızı, nickimizi veya avatarımızı kullanarak sizinle iletişime geçen, sizden bilgi/yardım/ücret talep eden şahıslara kesinlikle itibar etmeyiniz.
  • Teyit Zorunluluğu: Eğer birisi sosyal medya veya mesajlaşma uygulamaları üzerinden yönetici olduğunu iddia ediyorsa, bu kişi %100 sahtedir.
Unutmayın: Forum dışı iletişimlerde yaşanacak mağduriyetlerden Archive Forum Yönetimi sorumlu değildir.
Güvenliğiniz için bu kurala hassasiyet göstermenizi rica ederiz.

Archive Forum Yönetimi
TCK ya göre suç sayılıyor taklit veya kopya.Kendi başları yanar.İp kayıtları vs nasıl olsa bellidir.Yıl 2026 böyle kişilerin halen olması aile terbiyesi görmemesinden diye düşünüyorum.
Aslı şöyle dedi:

Sayın Archive Forum Üyeleri,

Forum güvenliğini ve yönetim hiyerarşisini korumak adına, iletişim kanallarımızla ilgili aşağıdaki hususları dikkatinize sunarız.

Archive Forum Generalleri (Yöneticileri) olarak, forum altyapısı haricinde hiçbir platformda (Discord, Telegram, WhatsApp, Skype, E-posta vb.) üyelerle resmi veya gayriresmi iletişim kurmamaktayız.

⚠️ Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Sadece Forum İçi İletişim: Yönetim ekibiyle kuracağınız her türlü diyalog, yalnızca forum üzerindeki Özel Mesaj (PM/DM) sistemi aracılığıyla gerçekleştirilir.
  • Platform Dışı Taklitler: Forum dışında bizim adımızı, nickimizi veya avatarımızı kullanarak sizinle iletişime geçen, sizden bilgi/yardım/ücret talep eden şahıslara kesinlikle itibar etmeyiniz.
  • Teyit Zorunluluğu: Eğer birisi sosyal medya veya mesajlaşma uygulamaları üzerinden yönetici olduğunu iddia ediyorsa, bu kişi %100 sahtedir.

Güvenliğiniz için bu kurala hassasiyet göstermenizi rica ederiz.

Archive Forum Yönetimi
Hocam ellerinize sağlık.
RIZA şöyle dedi:
TCK ya göre suç sayılıyor taklit veya kopya.Kendi başları yanar.İp kayıtları vs nasıl olsa bellidir.Yıl 2026 böyle kişilerin halen olması aile terbiyesi görmemesinden diye düşünüyorum.
Hocam aynen katılıyorum dediklerinize.İnsanlar kendi işlerini yaparken 2 3 tane ne olduğu belirsiz kişilerin uğraşması zamandan çalıntı.
Archive Forum ilerde koskocaman bir sanal arşivi olucak.Sosyal medyada durmamız zaman kaybı.
Forum gelişimi ve uğraşılması daha zaman kazandırır.
Ellerinize sağlık hocam.
Anlaşıldı hocam sağolun bilgilendirme için.
RIZA şöyle dedi:
Maalesef hocam. Ahlak yoksunu nesil halen devam ediyor.
Konstantin şöyle dedi:
Hocam ellerinize sağlık.

Hocam aynen katılıyorum dediklerinize.İnsanlar kendi işlerini yaparken 2 3 tane ne olduğu belirsiz kişilerin uğraşması zamandan çalıntı.
Geçici insanlar...
Cadaloz şöyle dedi:
Archive Forum ilerde koskocaman bir sanal arşivi olucak.Sosyal medyada durmamız zaman kaybı.
Forum gelişimi ve uğraşılması daha zaman kazandırır.
Ellerinize sağlık hocam.
Daha iyi adımlara umarım.
ZeroLatency şöyle dedi:
Anlaşıldı hocam sağolun bilgilendirme için.
Rica ederim
Böyle bir duruma denk gelirseniz mutlaka sorumlu ve ya mod hocalarınızla irtibata geçin!!!!!
Genel olarak yönetim benle iletişimde olur.Ve benim her türlü haberim olur.Bu tip kişilere itibar etmeyin.

Yanıt vermek için giriş yapmış olmalısınız.

0 alıntı seçildi