Forumda post a cevap vermek yasak falanmı anlamıyorum bilgisiz cevap vermeyin demişsiniz ama bu işten belirttiğim gibi para kazanıyorum ben ve yapıcı bir eleştiri yapmışım buna rağmen ip ban atıcaksanız atın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu, PDF kaynaklı bilgilerin makale hâline getirilmesiyle hazırlanmıştır.Ortada tartışılcak bir meselede yok.Bazı şeyleri abartmayın.Şimdi bu "özgün" mü?
'Sırf teoride' diye mesajınız var.Teori konuları açılmıyor forumda.Konuyu okumadan yorum yapmak forum kirliliğine sebeb açıyor.Forum Dijital bir arşiv forumu olduğu için bu konuda kurallarımız katıdır.Forumda post a cevap vermek yasak falanmı anlamıyorum bilgisiz cevap vermeyin demişsiniz ama bu işten belirttiğim gibi para kazanıyorum ben ve yapıcı bir eleştiri yapmışım buna rağmen ip ban atıcaksanız atın
Mesajlarda veya post larda konu çünkü hep teoride kalmış'Sırf teoride' diye mesajınız var.Teori konuları açılmıyor forumda.Konuyu okumadan yorum yapmak forum kirliliğine sebeb açıyor.Forum Dijital bir arşiv forumu olduğu için bu konuda kurallarımız katıdır.
Mesajlarda veya post larda konu çünkü hep teoride kalmış
Şimdi bu "özgün" mü?Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu sebeblerden konuyu okumadan araştırmadan yorum yapmayın diyoruz.
Kaynak Linki veriyorum inisiyatif ederek..
Konu, PDF kaynaklı bilgilerin makale hâline getirilmesiyle hazırlanmıştır.Ortada tartışılcak bir meselede yok.Bazı şeyleri abartmayın.Şimdi bu "özgün" mü?