Herkese Merhaba Dostlar!

ArhurCali

Onbaşı
Admin
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 4 sene ABD' de yaşadım, güzel ve detaylı bilgiler içeren blogların olduğunu gördüm, forum içerisinde herkese selamlar.. Umarım forum daha da güzelleşir ve büyür :giggle: Amerika'da çok popüler olan Rice Purity Test yani pirinç saflık testini çözmenizi öneririm, amerika'da Rice Üniversitesinin 1924 yılından beri popüler olan bir kişilik testi gibi.. Zamanınızı ayırıp çözmenizi öneririm eğlenceli sonuçlar çıkıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaklaşık 4 sene ABD' de yaşadım, güzel ve detaylı bilgiler içeren blogların olduğunu gördüm, forum içerisinde herkese selamlar.. Umarım forum daha da güzelleşir ve büyür :giggle: Amerika'da çok popüler olan
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
yani pirinç saflık testini çözmenizi öneririm, amerika'da Rice Üniversitesinin 1924 yılından beri popüler olan bir kişilik testi gibi.. Zamanınızı ayırıp çözmenizi öneririm eğlenceli sonuçlar çıkıyor.
Hoşgeldiniz.Sağolun

Hoş geldin foruma! 4 yıllık ABD tecrüben çok güzelmiş, umarım oradaki birikimlerini ve gözlemlerini bol bol paylaşırsın bizimle. Forumun büyümesi ve daha da güzelleşmesi hepimizin dileği, senin gibi yeni ve aktif üyelerle bu daha da kolaylaşır eminim.

Bu bahsettiğin Rice Purity Test'i dikkatimi çekti, daha önce hiç duymamıştım. 1924'ten beri popüler olması da ilginç geldi. Eğlenceli sonuçlar çıktığını söylemenle meraklandım şimdi, fırsat bulunca mutlaka bakacağım. Katkıların için teşekkürler!

Geri
Üst Alt